Mecu


Notariële Grondwet van A.Dobre Engels versie te downloaden

Download


The Politics of Hate , vervreemding en geleiding

Ik denk dat ik problemen met schizofrenie en psychose gerichte medicijnen maskeren 36 jaar van ernstige leerstoornissen (gerelateerde) problemen.

Ik heb nooit deed het goed op school, was slaperig in de klas en in voorbereiding was lessen op verschillende tijdstippen in de loop van 'mijn' kindertijd. De chaotische aspect ervan was dat mijn familie was bang voor de gevolgen van hun broer of zus steeds openlijke, bewust en meer een deel van het gezin als een organisme. Ik zou mezelf te isoleren op een manier zoals sit bij een open tafel in een restaurant in plaats van een tafel voor vier met één persoon bezetten het. Kinderen zijn over het algemeen bewust van het ouderlijk huis, hun ouders en familie sociaal als het leven organismen. Als ik spreek het nooit met de groep of zelfs oppervlakkig in relatieve context, of ik zou verschillende vormen van slavernij of slavernij symboliek die vooral utilitair en anatomisch geassocieerde of gericht als het ontnemen van vrijheden waren lijden. Het idee van de behandeling van adhd, met uitzondering van in voorbereiding klassen wordt gezet werd nooit gesuggereerd totdat ik een jong volwassene op dat moment had ik voorgesteld aan genotoxische geneesmiddelen of grote kalmeringsmiddelen die gediend had tot zeer ernstige leerproblemen te maskeren in de context van de anatomie was, of wat nu volwassen geassocieerd met ADHD of dycalculia in combinatie met fibromyalgie mist, coördinatieproblemen en afleiding.
Toen ik op mijn voeten wijzen ik zou gaan naar de bus en dwalen af ​​om te roken ongeveer vijf minuten voor elke bus vertrokken, tot de laatste één of zou ik een treinkaartje en ervaring frustratie als Tourettes geassocieerd reactie problemen met narcolepsie-achtige georiënteerde verliezen problemen. Ik weet niet heel vaak plotseling gaan slapen, maar ik kan een fractie van een seconde, waar ik afgeleid en kijkt naar iets in mijn zak, dan laat het op een bankje te hebben meegemaakt een fractie van een seconde black out en coördinatieproblemen. Ik denk dat ik meer aandacht in die gebieden, alsmede existentiële identiteitscrisis en moet met mijn eigen nationalistische zwakte.
Ik denk dat ik echt wil om zich te concentreren op de belangrijkste kalmerende middelen, omdat ze me nooit hebben geholpen en in feite had veroorzaakt toe te wijzen van blessures, vrijheid ontbering, veroorzaakt ernstige symptomen, waarschuwingsborden en belemmerd mijn hele onderwijs door jonge volwassen kap en het leven.
De verbetering met andere geneesmiddelen is buitengewoon en ik beseffen dat ze waarschijnlijk gerelateerd zijn aan het soort behandeling die ik moet vroeg in het leven hebben gehad. Hoe kan opgeleide mensen zo incompetent en crimineel zijn?
Het andere ding tijdens mijn ervaring van de NHS is dat ze meer bezorgd over het brengen van buitenlanders in het land dan het behandelen ervaren symptomen waren. In feite op een gegeven moment was het duidelijk dat ze geen actieve idee wat te doen of hoe te communiceren, niet tot isolement fungeert als inkapseling stigma bij patiënten die misbruik regime ethos, die werkte als een normaliteit misschien omdat ik natuurlijk was gemakkelijk te moest zwijgen misbruik miste de mogelijkheid om klachten effectief te maken of de situatie was te overweldigend voor mij wat resulteert in een onvermogen om mee te communiceren met mijn gebrek aan onderwijs.


Ik ervoer toe te wijzen van vervreemding van belangen, een gevoel van defranchisement van bestaande energieën die eigenlijk archaïsch of typisch voor hen, dat is echt een houding geportretteerd door personen die moeten duidelijke systemische of collectief misbruik gepleegd door een ziekenhuis organisme voorgesteld als immateriële rechtvaardigen.
Ik had wat problemen met Touretts bijbehorende symptomen Ik dacht dat was narcolepsie gerelateerde vanwege worden geïsoleerd voor zo lang en te schreeuwen naar iemand of beledigend zijn, is niet in mijn karakter. Op een van de uitzendingen, hitler trui experiment tot stand gekomen en als een eenvoudige artikel is echt ons vertelt dat we allemaal geboren zijn goed, maar moeten worden beïnvloed of opgeleid in geweld of soldaten zou niet uit te gaan en te vechten.
Ik denk dat je show is geweldig. In ieder geval was ik op zoek naar Twitter-kanalen en ik een abonnement voor therapeutische educatieve doeleinden.
Ik geloof dat vervreemding en collectieve maatschappelijke misbruik rond anatomie of genetica veroorzaken echte vormen van crisis en het onderwijs rond deze thema's is echt werkbaar als een therapeutische en educatieve regime en voor de ontwikkeling van het zelf, ego of de mystificatie van het zelf die zich bezighoudt met persoonlijkheid en identiteit.
De NHS was niet om dat te doen en het werd me te vervreemden van de belangen van het plegen van bondage symboliek als therapie evenals holocaust symboliek op het verminderen van een mens om een ​​biologisch dier zonder religie, intuïtie of belangrijke bewustzijn afbeelding als een functie van het zijn.

Society, het is symbolen en volkeren werden allemaal beschreven als hallucinaties niet dynamiek te overleven, in verband met de identiteit, het bewustzijn of anderszins. De vervreemding werd gemanifesteerd bij slecht gevoel over mezelf en dat ik het leven zou leven zonder symboliek, mensen of relaties sociaal stimuleren met uitzondering van die associëren voedselketen slavernij ideeën en Usery.
Wat overblijft is een koloniale organisme en een situatie van afzonderlijke voedselketen vertrouwd gedrag op prive-energie in verband met zelf en de daarmee samenhangende normale beweringen w / out compensatie.
Ik heb een 40 jaar leeg, waardoor ik echt in het reine moeten komen met een vorm van symboliek en of een juridische situatie als interventie.
Ik weet dat in de internationale ontwerp-wetgeving de geestelijke gezondheidszorg dat religie heerst in iemands gemeenschap kan niet op zichzelf reden voor ziekenhuisopname, noch kunnen familie conflict op zichzelf geen reden voor ziekenhuisopname of mishandeling als een behandeling voor een handicap, die zou bestaan ​​uit toebrengen als empirisch oorzakelijk verband of hersenbeschadiging die op hun beurt zouden reacties overgestoken als handicap illicitate of dat door de behandeling als aanval de verantwoordelijkheid uiteindelijk verminderen zou accademic, endemische en ga zo maar door worden.Ik weet dat ik had problemen thuis toen ik jong was, omdat mijn familie was vreemd voor mij en bovendien kon ik niet leren dat werd ervaren als een zeer extreme tekort energie, gevolgd door fibromyalgie-achtige mist en bovendien gevolgd door het gebrek aan onderwijs en terminologie mijn problemen die soms resulteerde in wat ik geloof is simular, of kan hyper opwinding als een pijn, verwarring met epilepsie-achtige touretts reacties op de fysieke werkelijkheid in combinatie met het gebrek aan vermogen of broederschap op situaties als gevolg van de kwetsbaarheid van mensen te behandelen tonen misbruik maakt van mij die doorgaans werden opgeleide mensen, artsen en andere personen in verband met klachten ideologieën advocaten gezegd dat specialisatie in het vertegenwoordigen van kwetsbare personen die absoluut niet op enigerlei wijze materiaal vertegenwoordiging van de wet of hun cliënt, die absoluut niet in staat was om enige verklaring te verdedigen van de werkelijke wetenschap wordt beoefend.


Als ik zou zeggen dat het niet met mensen of de groep I was het tekenen van eenvoudige dialecten in verband met de beperkte hoeveelheid van het onderwijs of het vermogen ik zelfstandig had. Als apart van de familie was zo vreemd als een vorm van archaïsche voedselketen vertrouwde relatie.
Ik niet in geslaagd om op te groeien en werd behandeld als een immbecile of iemand die er niet het hele leven of oppervlakkig was. In sommige termen dacht ik dat ik was achterlijk achteraf, maar staat om te leren, maar werd nooit voorzien subjectief werkbare behandelingen. De medicijnen die ik ontving veroorzaakt ernstige pijn, zeer ernstige Parkinson-achtige symptomen tot het punt van exaustion soms aanzienlijke falen van mijn lichaam om te functioneren als een organisme. Het bedrag van de fraude gepleegd op een dagelijkse basis om treatmnets rechtvaardigen was onvoorstelbaar en werden dagelijks feiten.


mensen die behandelde me waren zeer betekenen provocerend personen die waren te identificeren met de slavernij symboliek of bondage symboliek die echt ik denk dat noemen we zeer sterke vervreemding principes die ook bestond uit oppervlakkige gedrag, alsof therapie en het zelfde met alle interactie.


Mensen met schizofrenie te reageren op iets dat er niet is en zeer ernstige dingen met geen leven of individualistische betekenis, behalve.
Mijn familie was erg bang voor me te herinneren of het hebben van een normale intuïtief gevoel of intiem gevoel met de natuur.
Ik heb nu gerealiseerd op de amitriptiline bij een optimale dosis ik functionerende Allot beter met minder pijn. De anxielitic is echt ideaal voor mij, want het begrijpen van mezelf betekent dat ik in het reine te komen, ende realiteit behandelt duidelijke verschillen waarschijnlijk enige mate toegankelijk zijn. Echt Ik denk dat ik te kijken naar holocaust symboliek in mijn specifieke schizofrenie, omdat het wordt ervaren als marteling en resaulted in een absolute onvermogen om te functioneren.
Ik vond Hitlers trui experiment omdat het afleidt dat we allemaal goed zijn geboren en moeten worden beïnvloed of opgeleid om mensen te kwetsen of anders waarom zouden we geen legers en de meeste mensen het experiment zegt pauzes, omdat ze zich niet kunnen voorstellen wat ze doen . Dat kan verschillend zijn voor psychose of schizofrenie en ik weet dat is niet het geval met mij. Oorspronkelijk steeds disfunctioneel was een reactie omdat de dingen niet zinvol. Ik weet dat ik reacties op zeer fysiek of echt misbruik gehad en die reacties resulteerde in allianation en mishandeling door personen die beweren dat ze de zorg voor mij. Toen ik jonger was ik denk ik winkel opgeheven was omdat ik niet beter niet wisten, want ik had een natuurlijk verlangen, maar werd waarschijnlijk gemakkelijk te beïnvloeden, omdat ik moeite had te leren en had ernstige lichamelijke of symbolische afleiding die tot duurde tot net na variëren late tienerjaren


Maar goed, ik wilde proberen uit te leggen deze handige Nasty schizofrenie diagnose al die jaren, door mij opgevat als een misbruik dat de helft van een levensduur van de concentratie veroorzaakt, slavernij symboliek als een normale identiteit factor en psychologische slavernij, en afpersing als behandeling die alle relatieve daden van vervreemding van de mensen leven en de wereld de vernietiging van mensen toegeschreven aan utilitaire zijn.
Sommige dingen maken me nerveus als kijken naar mezelf als achterlijk dier, en echt mensen met die symboliek hebben overtuigingen die desacrilizing een mens is gerechtvaardigd als symboliek als precident voor vertoningen en het leven interacties in het algemeen als het leven vervreemding.
Maar goed, ik heb een leven relatief geïsoleerde en mijn medicijn werkt na al die tijd. Mijn leerproblemen zijn als minder ernstig.
Ik denk dat wat ik moet doen is kijken naar een aantal juridische hulp misschien van de philedalohia vereniging
Of de existentiële academie.

Is er iets wat ik moet lezen of misschien vinden van een goede advocaat.
De aard van de reacties moet ik zijn misschien verschillende experimentele isolatie met antipsychotica grote tranquillizers, casuïstiek met soortgelijke betekenis zoals assaultive reactie van of in verband met religie heerst in iemands gemeenschap en familie confilct zoals mishandeling door de familie tegendeel tp de internationale ontwerp uitgevoerd wet op de geestelijke gezondheid of gekoppeld aan vormen van questional maatschappelijke brokerage of cyber pedetors.
Mijn oorspronkelijke voorschrijvende artsen waren oud met een achtergrond vroegere samenleving. Mijn familie gedachte van me misschien als weerzinwekkend en weerzinwekkende dingen zonder onderwijs zijn misschien dachten dat ze moeten veranderen met die worden gedaan is echt historisch gezien de waarde van psychiatrieën geschiedenis.Het is verbazingwekkend Ik ben vandaag de dag leven en overleven. Ik ben niet in staat om veel te lezen in een jaar geweest en ik niet. Als ik denk aan veel frustratie zou optreden, samen met futiliteit. Ik heb voor de laatste paar jaar wilden doen thuisstudie.


Deze schadelijke en of doelgerichte diagnose van schizofrenie bestaat uit veroorzaakte gevallen en zijn echt destructief symboliek van slavernij., Laster, fraude aanvaller misdaden door justitie platforms.
Robert Whiteker in Mad in Amerika verkondigt dat Schizofrenie is iatragenic (veroorzaakt door het geneesmiddel en de beoefenaars).
Ik ben een zeer goede getuige op mijn eigen rekening en ben op zoek naar een fundamentele getuige als een professor in de psychiatrie aan de fundamenten van het bewustzijn identiteit en de duizelingwekkende feiten.
Het enige wat ik moet rekenen is de handeling rechten van de mens, omdat het rekening houdt met de rechten van de waarneming, vrijheid, en het gedrag en het is de meest centrale document waarin de psychiatrie wil deze persoon terug te brengen tot een biologisch dier w out enige betekenis.
Real psychologie leert over persoonlijke waarde als de bouwstenen van de persoonlijkheid en identiteit of de ervaring.
Het is allemaal de laster en klinische fraude, en dat de psychiatrie is zelf overhaaste wetgeving en momenteel niet vertrouwensderden als een entiteit is niet verwonderlijk tot aan corruptie, data en internet brokerage documenteren.
Ik weet wel dat antipsychotica hebben gehandeld als een leven verdoving en dat de meeste van de tijd die ik heb gereageerd op iets echts, ervaren als betekenis, en ik heb pijn vereniging reacties en gevoelloosheid ik verder beweren gehad en had epileptische zoals schreeuwen aanvallen die leek te zijn afgesloten of enigszins van periodes van hersenbeschadiging of een gebrek aan bewustzijn en gevoel week of verslagen van medische drug aanvallen als een regime.


Maar echt uitgedaagd door het leven in de zin dat de schizofrenie medicijn werkte niet. Allot van de tijd zorgde ervoor dat ik verlamd, hebben toevallen en neuroleptica maligant syndroom.
Ik denk dat de buitengewone feiten over mijn ervaring waardevolle statistische context en zitten vol met echte argumenten die zin te maken.
Heeft iemand weet van een geval waarbij antipsychotica / neuroleptica werden gebruikt om leerproblemen als causatieven of andere maskeren.


Waren die geneesmiddelen die worden gebruikt voor doeleinden zoals voor de verwijdering van een broer of zus of familieleden rechten en het misbruik voortgezet als voedselketen rituelen (?!)