Меню

Download

Моето обяснение български

Свали Constitution- живот ще и Директива

Публикувано на 8 февруари, 2016 г.
Мисля, че имам проблеми с шизофрения и психоза ориентирани лекарства маскиращи 36 години на сериозни нарушения на живот (свързани) проблеми.

Аз никога не се е представил добре в училище, се е спяло в клас и е в класове за подготовка в различни точки от време по време на "моя" детство. Хаотичното аспект на това е, че семейството ми е страх от последствията от техния брат става все по-явна, наясно и още една част от семейството като един организъм. Бих се изолира по начин, като седне на една отворена маса в ресторант, а не като маса за четирима с един човек я обитава. Децата обикновено са наясно с дома на семейството, родителите и семейството социално като житейски организми. Ако трябва да се говори, че никога не е била с групата или дори повърхностно в относителен смисъл, или аз ще претърпи различни форми на робство или робство символизъм, които бяха особено утилитарен и анатомично асоцииран или насочено като лишаване от свобода. Идеята за лечение на ADHD, с изключение на пускането в класове за подготовка никога не се препоръчва, докато бях млад възрастен, през което време се бях представен на генотоксични лекарства или големи транквилизатори, които са служили за да се прикрие много сериозни проблеми в ученето в контекста на анатомията, или това, което сега е ADHD свързана възрастен или dycalculia комбинира с фибромиалгия мъгла, координационни проблеми и отвличане на вниманието.
Когато бях на краката ми издадат аз ще отида до автобуса и бездомни, за да пушат около пет минути преди всеки автобус наляво, докато последният или аз ще загубят билет за влака и опит безсилие като Tourettes свързани реакционни проблеми с нарколепсия-като ориентирани проблеми. Не много често внезапно да заспи, но аз може да почувстват част от секундата, когато аз се разсейва и да разгледаме нещо в джоба ми след това го остави на пейката като премина на част от секундата проблеми заличите и координация. Мисля, че имам нужда от повече внимание в тези области, както и екзистенциална и криза на идентичността със собствената си националистическа слабост.
Предполагам, че наистина искате да се съсредоточи върху основните успокоителните, защото те никога не са ми помогна и в действителност е причинил издадат на травми, свобода лишаване, причинени сериозни симптоми, предупредителни знаци, и затрудни целия си образование през млад качулка възрастен и живот.
Подобрението с други лекарства е извънредно и аз осъзнавам, че те вероятно са свързани с вида на лечението аз би трябвало да има в началото на живота. Как може образовани хора да са толкова некомпетентни и наказателни?
Другото нещо, цялата моя опит на НЗС е, че са по-загрижени за привеждане на чужденци в страната, отколкото лечение имали симптоми. Всъщност в един момент е ясно, че те не са имали активна идея какво да прави и как да общуват, да не говорим за изолиране действа като капсулиране стигма с пациенти, които са имали злоупотреба режим етос на който е работил като нормалност вероятно защото естествено аз беше лесно да се злоупотреба липсваше способността за ефективно подаване на жалби или ситуацията е да претоварваме за мен води до неспособност да общуват заедно с моята липса на образование.


Преживях издадат на отчуждение от интереси, чувство за defranchisement на съществуващи енергийни източници, който е наистина архаични или типично за тях, което е наистина отношението изигран от лица, които имат, за да оправдае отделен системен или колективно насилие, извършено от болница организъм представени като нематериален.
Имах някои проблеми W Touretts свързани симптоми мислех, че е нарколепсия свързани поради бъдат изолирани в продължение на толкова дълго време и да крещи на някого или да бъде обидно не е в характера ми. На едно от предаванията, пуловер експеримент Хитлер дойде около и като обикновен член наистина ни казва, че всички ние сме родени добро, но трябва да бъде повлияна или обучени в насилие или войници няма да изляза и да се бори.
Мисля си шоу е страхотно. Както и да е, което търсех в Twitter канали и да се абонирам за терапевтични образователни цели.
Вярвам, отчуждение и колективен обществен злоупотреба около анатомия или генетика предизвика истински форми на криза и образование около тези въпроси е наистина работеща като лечебно и учебно режим и за развитието на самостоятелно, его или мистификацията на самообслужване, която се занимава с персона и идентичност.
НЗС не се прави, че и беше ме отблъсне от интереси, които извършват робство символика като терапия, както и холокост символика към намаляване на едно човешко същество да биологична животно с нито една религия, интуиция или значително съзнание портрет като функция на битието.

Общество, това е символа и народи всички бяха описани като халюцинации не динамика оцеляване, свързани с идентичността, съзнанието или по друг начин. Отчуждаването се яви в чувства зле за себе си и че аз ще живея живота си без символика, хора или някакви взаимоотношения социално стимулиращи w изключение на тези, които се комбинират с робството идеи хранителната верига и usery.
Какво е останало е колониален организъм и ситуация на отделна хранителна верига запознат поведение на частните енергийни източници, свързани със самостоятелно и свързаните с нормални твърдения w / компенсации.
Имам 40 години празен, с което аз трябва наистина да се примирят с някаква форма на символизъм и или да има правно положение като намеса.
Знам, че в международен проект за психично здраве законодателството на тази религия, преобладаващи в Общността на лица, които не само по себе си може да бъде основание за хоспитализация, нито може семеен конфликт в себе си не е основание за хоспитализация или нападение като лечение за хората с увреждания, които ще се състоят на причиняване като емпирични причинно-следствената връзка или увреждане на мозъка, което от своя страна би ще illicitate реакции преминаха като увреждане или разпределят лечение като нападение, за да се намали отговорността в крайна сметка ще се превърне accademic, ендемични и така нататък.Аз знам, че съм имал проблеми у дома, когато бях млад, защото семейството ми е странно за мен и допълнително аз не можех да се научат, който се изживява като много екстремни енергия дефицит последвано от фибромиалгия, подобни на мъгла и допълнително последвано от липсата на образование и терминология, за да докажат, моите проблеми, които понякога са довели до това, което смятам, че е simular, или може да е хипер възбуда като болка, объркване с епилептични-подобен touretts реакции към физическата реалност в съчетание с липсата на способност или братство, за да се справят ситуации, водещи до уязвимост на хората ми, които обикновено са образовани хора, лекари и други лица, свързани с жалби идеологии адвокати злоупотребява казва, че има специализация в представляваща уязвими лица, които абсолютно не по никакъв начин да направят материал представителство на закона или защитават техния клиент, който абсолютно не е в състояние да направи всяко представителство на действителната наука се практикува.


Когато аз ще говоря, че не е с хора или групата рисувах от прости диалекти, свързани с ограниченото количество на образование или способността I independantly имаше. Като изключение от семейството беше странно, тъй като някаква форма на архаичен хранителната верига запознат отношения.
Аз не успя да растат и се третира като immbecile или някой, който не е бил там през целия живот или повърхностно. В някои термини Мислех, че съм изостанал в ретроспекция, но способен на живот, но никога не е била предоставена с субективни работещи процедури. Лекарството бях получаване причинени силна болка, много сериозни Паркинсон-подобни симптоми до точката на exaustion понякога значителна повреда на тялото ми да функционира като един организъм. Размерът на измамите ангажирани ежедневно, за да оправдае treatmnets беше немислимо и бяха ежедневни престъпления.


хора, които третират ми бяха много означава провокативни лица, които са били идентифициращи с робството символика или робство символика, която наистина мисля, че ние наричаме много силни принципи отчуждение, които също се състоят от повърхностно поведение, се преструват, терапия и същото с всички взаимодействие.


Хората W шизофрения реагират на нещо, което не съществува или много сериозни неща, без живот или индивидуалистичен значение, с изключение.
Семейството ми беше много страх от мен си спомни или като всеки нормален интуитивен смисъл или интимен смисъл с природата.
Аз разбрах, сега на амитриптилин в оптимална доза съм функционира разпредели по-добре с по-малко болка. The anxielitic е наистина идеален за мен, защото разбирането на себе си означава, че аз трябва да се примиря, иреалността се занимава с отчетливи разлики, които биха могли до известна степен се вижда. Наистина мисля, че трябва да погледнем в холокост символика в моя конкретен шизофрения, защото тя се преживява като изтезания и resaulted в абсолютна невъзможност да функционира.
Хареса ми Хитлер пуловер експеримент, защото той прави извода, че всички ние сме родени добро и трябва да бъде повлияна или обучени да нарани хора или пък защо не би имаме армии и повечето хора експеримента казва паузи, защото не мога да си представя какво правят , Това може да бъде различен за психоза или шизофрения и знам, че този не е случаят с мен. Първоначално стане нефункционална е реакция, защото нещата не успяха да има смисъл. Знам, че сте имали реакции на много физически или реално насилие и тези реакции са довели до allianation и нападение от лица, които твърдят, че се грижи за мен. Когато бях по-млад Мисля пазарувам вдигна беше, защото не съм не знам по-добре, защото имах естественото желание, но е лесно да се влияе вероятно, защото имах проблеми с ученето и имаше сериозни физически или символични отвличане на вниманието, които са продължили нагоре, докато само след варират в края на пубертета


Както и да е, което исках да се опита и да обясни този удобен Nasty шизофрения диагноза през всичките тези години, се разбира от мен като злоупотреба, което е причинило половината от живота време на концентрация, робство символика като нормален фактор идентичност и психологическо робство, и изнудване като лечение, представляващи всички относителните актове на отчуждение от хората живота и заделяне на хора, приписвани на света, за да бъдат утилитарни.
Някои неща ме изнервят като погледнете в себе си като бавноразвиващ животно, и наистина хора с които символика имат вярвания, които са desacrilizing човешко същество да бъде оправдано като символика като precident за впечатления и взаимодействия на живот като цяло, като живота отчуждение.
Както и да съм живял цял живот сравнително изолирана и моето лекарство работи след цялото това време. Моите проблеми в ученето са по-леки.
Мисля, че това, което трябва да направите, за някои правна помощ се погледне може би от асоциация philedalohia
Или екзистенциалната академията.

Има ли нещо, което трябва да се чете или може би намери добър адвокат.
Видът на отговора Трябва ми са може би отделен експериментален изолация с антипсихотици големи транквилизатори, истории с подобно значение като нападателен реакция от или свързани с религията, преобладаващи в Общността на лица и семейство confilct като нападение, извършена от семейството Напротив TP международния проект закон за психично здраве или асоциирана към форми на questional обществени брокерски или кибер pedetors.
Първоначалното ми предписващи лекари бяха стари с бивши фонове общество. Семейството ми мисъл на мен може би като отвратителни и отвратителни неща, които нямат образование, са може би са смятали трябва да се направи далеч с което е наистина исторически стойността на историята psychiatries.Удивително е, че съм жив днес и оцеляване. Аз не съм бил в състояние да чете много за една година и аз не. Ако мисля за много неудовлетвореност ще се появи заедно с безсмислието. Имам за последните няколко години искаха направите дома проучване.


Този зловреден и или целенасочено диагноза шизофрения се състои от причинени случаи и са наистина разрушителни символика на робството., Клевета, нападателя измама престъпления от правосъдието платформи.
Робърт Whiteker в Mad в Америка обявява, че шизофренията е iatragenic (причинени от лекарството и практикуващите).
Аз съм много добър свидетел на моята собствена сметка и търся основен свидетел като професор по психиатрия за основите на съзнание идентичност и потресаващите факти.
Единственото нещо, което трябва да се разчита на е акт на правата на човека, защото той взема права сметка да възприятие, свобода, и поведение и това е най-централната документа където психиатрия желае да намали този човек да биологична животинска w от никакво значение.
Real психологията учи за лична стойност като градивни елементи на персона и идентичност или опит.
Всичко е оклеветяването и клинична измамата, и че психиатрията е самостоятелно закони и не надеждни в момента като цяло не е изненадващо, чак до документира корупция, данни и интернет посредничество.
Аз знам, че антипсихотици са действали като живота упойка и че по-голямата част от времето съм реагирал на нещо реално, с опит в смисъл, и аз съм имал реакции асоцииране болка и скованост допълнително I отстояват и трябваше епилептичен като викане припадъци, които изглеждаха запушена или в известна степен от периоди на мозъчно увреждане или липса на седмица съзнание и чувство или победени от медикаменти, нападения като режим.


Но наистина се справи с живота, в смисъл, че шизофрения лекарството не работи. Разпредели на времето ме накара да се парализира, имате припадъци и невролептици maligant синдром.
Аз мисля, че най-необикновените факти за моя опит имат ценна статистическа контекст и са пълни с реални аргументи, които имат смисъл.
Знае ли някой на който и да е случай, при който антипсихотици / големи транквилизатори са били използвани, за да се прикрие проблеми в ученето като causatives или друга.


Дали тези лекарства, използвани за такива цели като да изхвърлите права поколение или членове на семейството и злоупотребата продължи като хранителна верига обредност (?!)