меню

 частен дневна воля и Директива

Download

Свали Конституция и директива на автора тук

АЛЕКСАНДЪР J M H R ДОБРЕ
Живот ще [Advanced Директива / Решение]
Ревизия 27/06/2015
 
05.08.2012 Private Конституция на Александър Dobre от употреба в референтната на Декларацията на ООН за правата на човека и основните принципи на същия орган и конвенции, породени от заглавието, включваща всички документи, свързани с "юридически" или основните занимания и "интересите ", на автора от зачеването, както е описано при домашните международните, европейските и националните закони, откъдето идва и убедителни интереси на автора, г-н. Александър Dobre.
 Живият може да прави включи всички бивши документи, имащи отношение към г-н Dobre за интересите на г-н Dobre, както е посочено в този документ, по силата на такова законодателство, свързано с титлата. Психиатричната живите ще се включи в този документ и може да бъде предоставена или приложена. Психиатричната живите ще се автор Гражданите комисия по международни правозащитни организации и е предадено на властите в Англия, Шотландия и Уелс и в тълкуването Канада.
 
Правната прерогатив на документа е било нарушено от няколко органа по причина и "интерпретация" на закона, а оттам до неговото прилагане и облекчение.
 
 
Мандатът на Комисията на гражданите за правата на човека прави представлява интересите на автора на този документ и е включена в този документ. Такъв материал, предоставен от гражданите комисия може да се използва като доказателство. Това "конституция", "начин на живот ще" и "напреднали директива" представлява интересите ми от първия "субективно", "принуда" и такава отговорност от всеки и всички вреди, причинени субективно от запитването науката в регламентирала страни, включително тълкува ятрогенни състояние, както се тълкува от автора, поддържащи проучвания, емпирични доказателства, организации, литература и публикации, подкрепяща с мандат или юридическо тълкуване като автор, терминологията, определенията, използвани в този документ, изцяло, и всеки мандат на зависимостта от лекарства, които могат да са били санкционирани (собственост), откъдето идва и тълкува отговорност на "практикуващи" по силата и прилагането на съответното законодателство в разумен смисъл, както се тълкува от автора и използването на автора на законодателството, за да се предотврати по-нататъшни дискриминация и да задава въпроси от закона такива дискриминация като вреда, причинена включително причиняването на обществото престъпление в значителна степен в типичен на науката и че такова престъпление е била причинена от "лекари", от които тялото, включително медицината от братска номенклатура и всеки орган, замесен от братството или в разумен и учтив смисъл , тези, замесени и по този начин въпросният без ограничения по мнение на автора на този документ и подкрепящи доказателства, като клетвена декларация, или който и да е орган на знания, позволена от твърдението на обединените нации относно свободите на религията, политиката, убеждения, интерпретация и правото към такива прояви на всяка литература или явното доказателство за спазване на обществото и поведението на своите "лекари" и като индивиди в социалната общество, в разумен смисъл със същите задължения съгласно правото като обществото на дадена страна без изключение с изключение на това, че тези лица трябва да бъдат щателно прегледани за поведението си на базата, че те са отговорни за администриране на хора.
 
Тези хора с такава отговорност са под въпрос въз основа на разумна тълкува пристрастия обладан от тези лица в моята интерпретация. Тя е регламентирала, че те не могат да те в частния или публичния неизменно имаха имунитет към себе си по този въпрос на етика право и поведението им в разумен общество "практика" в закона медицина, правителство, нито с уязвимите народи. Това е мнението на този лежеше човек, законен представител, частен детектив, и лоби, което е лично, съществуващо съгласно законите за лицензии за организация на неправителствени или че е конституционно или е социален човек в едно общество се и такива политиката на защитата, че е случаен хоби човек, без милосърдие и автор на този правен документ. По-голямата част от тези лица имат дискриминация (упражнява контрол или изберете чрез естествения ред) срещу хора в сектантски смисъл на братството на базата на такива теории за съществуване, свързани с Танатос или преморбидно сплит. Какво може да се наблюдава, е, че тези хора може и да не са били "религиозни" или "ритуални", в техните взаимоотношения с хората в едно общество, базирани на сложни интерпретации на политиката социален статус, възраст, доходи, цвят, националност, за асоцииране на едно лице, убеждения, изразяване и номенклатура.
 
 Изисквания на Александър Dobre, роден в Йоханесбург Южна Африка 07 октомври 1971 г.
 
Г-н Dobre наистина подкрепя Комисията за гражданите за правата на човека и е допринасящ член. В тази връзка г-н Dobre разбира, че там е много висока статистическа норма на злоупотреба.
 
Видим съвест (съзнанието) се отнася за идентичност и индивидуалност. Фундаментален съвест и възприятието са самите основи, които определят едно лице и се отразяват на начина, по който хора свързват един с друг. Г-н Dobre видимо съвест (съзнанието) е собственост на Mr.Dobre. Г-н Dobre смята, че някои процедури могат да представляват набедяване за поведение и или вярвания и практики му и са / бяха стигматизиране и поради заплаха за неговата репутация и физическо и психическо благополучие. Всички процедури, дадени срещу изразяват желанията н Dobre са вмешателство върху, и по този начин нападение върху тялото Mr.Dobre и представляват в възгледи н Dobre е криминално нападение.
 
Трябва Mr.Dobre се изисква (в превод), за да има лечение за шизофрения и или психоза, г-н Dobre счита Olanzapine или хлорпромазин устно да бъде по-малко натрапчиви (насочва само такова лечение в случай на шизофрения или психоза, въз основа, че други такива лечения отчетливо да го накара да болен и се считат за изтезания от г-н Dobre и Комисията на гражданите за правата на човека. оланзапин и хлорпромазин са по-тясно успоредно на идеални пожелания за третиране н Dobre е на tegrettol (оланзапин или хлорпромазин) за (потребителски ориентиран видяна) лечение на причинени синдроми реакционни поведение епилепсия-като, когато г-н Dobre е сънливо и не явни и се налага да се справят с обидно нормалност.
 
Г-н Dobre не е образован в медицината или психиатрия, но е образован потребител, който е описан симптоми например нарколептични-подобни (запушена) поведение (изтощение и хиперактивност). Потребителските описания н Dobre са били измислиха като различни синдроми повечето от времето и умишлено. Г-н Dobre се чувства по-добре, когато явни. запушена (Ness) Г-н Dobre, той свързва с обучителни трудности също и епилептичен-като викане може би свързано с други ПТСР симптоми като хипер възбуда, последвана от болка, изтощение и няколко други свързани симптоми. (Според CCHR и Mind Freedom International такива симптоми могат да бъдат причинени допълнително от лечението на шизофрения.
 
обстоятелства:
Тялото известен като психично здраве е под въпрос от силата включително крайници и представители на този орган не изключва Британският правна Barr, (специално адвокати твърдят, че са представени на автора и за които се казва, че са специализирано обучение за тълкуване и подпомагане на хора с увреждания с уязвимости и допълнително лица на бедните икономически статус) органите по жалбите и като такива тези на известния братство или непотизъм, че са от съществено нарушение на автора.
Разсъждение: Политиката на общества, специално отнасящи се до специализирания орган на здравеопазването в страните от ЕС предимно, в допустимото тълкуване съгласно международното право, както и органите на вътрешното право, включително полицейски юристи, представители на съдебната власт, жалби групи и правни асоциации когато актове на конкретна и или "ритуален" "дискриминация" (или нормалност), е извършен, и когато тези актове на дискриминация, са с различна форма на престъпни нападения срещу автора на широка и значителен характер от лица или лица с "орган", в окръг, компетентност или в законово определения интерпретация на автора (тези, в правен въпрос по автор, по-рано оттам терминът лично конституция [ЕС 94, ООН 49 91].

 I насочва, че трябва да се разглежда, "Професия" или по друг начин под всякаква форма на оплакване, че е неразумно или че жалбата е форма на анти-социална омраза (пестеливост) или воля тълкува от автора предварително от съдържанието и политиката на този документ, аз насочва, че такава "дискриминационен" жалба е разследван от себе си, авторът (това се отнася специално за прилагането на жалба с облекчение допълнително като намеса), предварително, и че трябва автора да може по някаква причина да разследва, заявките или рисуват или заявка производство, или да започнат обвинения срещу партията не с изключение на власт или някой, свързан, като форма на лекар или цивилен, а след това се дължи на "специализиран заявката, че авторът черпи от различни политически представител, разпределени на базата на "частен религия (интерпретация или практика)", това означава, са направени на "различни" принципите и "претенции" в този документ, или предложенията на гражданското или домашно приложение срещу всякакви форми на жалби, които са били монистичното, означаваше да атакуват отделни политиката на съжителство, които не са били социално или разумно в разумни периметри и че жалбата е в пристрастия и че с оплакването, че не мога да общуват открито, тъй като другата страна е или е обидно, защото те са твърди, че този човек няма право да съществуват съвместно в семейство или чувство на Общността или да се ангажират лица в явно общността, семейството, или социално, официална и неофициална смисъл (в контекста) в превод или в разумен смисъл или човешко чувство, разбираем от автора интерпретация (себе си). Mr.Dobre се интересува, като е приел, че не трябва да има ограничения по отношение на отговорността на някои производства и други актове считат пасиви, частни и корпоративни. Това не следва да изключва държавните собственост институции като панели за преглед или свързаните с тях производства.
 
Такъв представител може да бъде на всяко различие чужд или друго от мандата (на правна помощ) (с изключение на случаите, свързани с другата страна). Трябва ли да се смята авторът да бъде под всякаква форма на "произволна" жалба, без да се изключва, че страните са comited престъпления срещу автора, които те считат като нормалност като спазването на области каза да се възползват хората с увреждания изключени където те абсолютно не го направи ,
 
Това не се ограничава до хората на доходи, социален статус, образование, братство, правителство или орган, като физически лица или специалисти, които могат да граждански или наказателни обвинения за всяка форма на дискриминационно жалба, които са твърди доходи или орган като роля, както и допълнително един разпространител или тоталитарна автономия, включително тези на власт или практикуване на медицина.
 
По причина на законово право на мнение, тук в "аванс", от автора и като право на регламентирала проява на вяра, тук, за да съжителстват отсъства от разделената състоянието на Танатос, разбира от всичко като научен факт или предварително болестно сплит [RD Laing "Феноменология на екзистенциална психиатрия"], или по друг начин въз основа на "възгледите на авторите", която се отнася до определения на правото на социална принадлежност с групи от хора като религиозни групи лиги или физически лица на "пол, възраст, раса, цвят на кожата, религия или политика, позовавайки се на сдружаване, приятелство, действия или сдружение политика (контекстът тук се отнася до динамиката на сциентологията оцеляване и как съзнанието прекратяване ще засегне тези динамика). религията се отнася до социалното съществуване в разумен общество без хедонистичен.
Това, което се противопоставя на автора е особена форма на омраза (пестеливост) (воля) от тялото на гещалт, социални науки, медицина или като послушен (от името на тази линейна човек) народи, противодействие на такова дарение на разумни свободи чрез законово тълкуване на автора е неразумно от регламентирала приложения на автор, защото интервенцията е от значителна степен и симптоми или проблеми са статистически известно, че са причинени или усложнени от здравните органи, физически лица и лицата, свързани.
 
Тези хора в моя случай не могат да бъдат платени от вътрешни джобове, за да лъжливо индоктринирам нашите общности. Тук имам предвид предписването на общности от емпирични антрета, като всяка форма на клиника, която не е безпристрастен към частния автономия (отнася се за една общност с нелицензирани енергии също) на един народ или човек в една общност или държава на суверенитет по-любезни към такъв независима оценка на живот и инстинкта за живот. Аз насочи предварително правото да номадство счита за Талмуд (IC) в частна кампания и платно на частните интереси на автора оттук нататък правото да се преместят по всяко време и да е страна, но специално като регламентирала, авторът, като имат предвид всички средства, които могат да бъдат дори комунистически оцеляване или който и да е регламентирала привикване включи в "частния" "религия" на автора. Не практикуващ от всякакъв вид може да се направи пренебрежителни заключения от това законово право по силата на ЕС и международното право, задълбочено, като прерогатив на под категория "напреднал директивата" на, който включва всички директиви в този документ.
 
съдържание
 
Аз насочи и или запазваме правото предварително да отказ по Закона за британско гражданство и че британската и или канадски гражданство са напълно отказали трябва аз избрах да го направят по всяко време, защото на закононарушения, извършени срещу автора от такъв (прилагане на мнения или различни съвест) лица, които извършват съзнателни действия с ръководството на страната.
 
Когато лица, съзнателно или съзнателно са извършили деяния, обявени материални или че е известно, че нематериалните актове са били достатъчно постоянни че тяхното поведение или материални поведение причинява вредни ефекти или форми близки ритъм, и залязва прецеденти за организираната поведение (възнаградени или платени) като " поведение верига на храните "към автора или (авторът изрично) индивидуална или тяхната съвест (това може да включва по-специално използването на лекарство или съзнателно диагноза да се създаде прецеденти на съзнателно отношение към автора и константи на възнаградени поведение от страна на служители или тези, свързани с НЗС или роднина организацията здраве, и техните лекари, в интерпретация на автора по причина на Dec на ООН по правата на човека и в основата на документи, които представляват основа за човешкото поведение и да останат, както и централните документи за спазването на закона, избор, интуиция и свобода.
 
Референтен тук се отнасят до тялото на общественото познание собственост на CCHR международна (http://www.CCHR.ORG), психиатричната оцелели движение и публикува работата на RD Laing (психиатрична оцелял контекст), и в частта на тялото на сциентологията , Когато държавата става инкриминиран от образовани небрежност, органите го лицензира или наети от държавата или страната лица, трябва да има прецедент облекчение.
 
Автор запазва правото да съвест, която и облекчение за прекратяване на съвестта или съзнание, интуиция, възприятие, религия, проявлението и преподаване на такава религия като човечеството и правото да не бъде обект на евгениката стареене,, (капсулиране / encysting), или други относителни деяния, извършени от всяка здравна организация, хирургия или практика и нейните членове счита за много големи социални групи, приложими на всички нива с декрет на обединените нации (в тълкуването, които се отнасят до Хартата на Нюрнберг), въз основа на свободен избор на авторът на тези занимания на свобода, социални, политически и религиозни свободи, (Щастието), включително възприятие и, разумни основи на едно общество или общност, състоящи се от такова семейство [сай. съществително] като общност или колективно лице или образувание, известно като колективно съзнание или колективно същество или (съзнанието) човек.
 
Г-н Dobre не поддържа г-н Петър Vamous, Провинция Квебек, програмата отново адаптация на Portage, програмата реадаптация на Portage юношеска или такива егида идентифициращи като евгеничен тълпа. Аз насочи също така, че такива по законодателен път се прави, за да се улесни тази временна или постоянна интеграция в обществото или "страната на избор" трябва да ми се иска да направя. Това означава, че регламентирала помощ се дава от регламентирала и "напреднали", избор (заглавие документ ). проучването и практиката на руски или съответния език на общността на интереса на авторите трябва да бъде улеснено чрез разширено прерогатив на тази директива, известна като "интересите на клиента (човек)" от наличните обучения, програми и финансови ресурси на разположение на автора за избрания училище (хора) на езика.
Това г-н Dobre не поддържа интересите на санкционираните общности (Квебек / Канада) всички граждани на страни, които не е това, което се разбира от липсата на подкрепа за бившия Канадската агенция за развитие известен с изчезнали хора като с Portage. (Тази кратка бележка е в подкрепа на Хартата Нюрнберг на Ad Hoc Женевската конвенция и се отнася за Югославия)
 В допълнение към това, какво се има предвид е, че огромно количество разпознаване и съпричастност счита за разбиране трябва да бъде разширена до тези лица, независимо.
 Смята се, че такива лица, които отговарят за тях или актове са тези лица, считани за лидери или лица, които са лишени склонността в това отношение, което отразява мълчаливите мотиви или липсата на разбиране в областта на правосъдието или човешки мотив.
 
 I насочва, че разследванията отсъства от братството идеология се извършва срещу лице, което не са успели да се извърши разумно инструкция от клиент на Нейно Величество (гражданин) или които не са успели да представляват интересите на автора или на други лица, както се изисква от правна помощ, следователно автор или правилата на правораздавателна правна асоциация, където е приложимо в интерпретация на автора предварително.
Това означава по-нататък се отнасят до такава вреда, причинена в други страни от причините, изложени в настоящия документ, откъдето идва и "съществуването" на такива състояния, както е описано в този документ, тъй като се наблюдават на политиката на английски общества в други страни. Този контрол се отнася предимно до тялото, известен като адвокати на психичното здраве и "напреднали", право на заявка "техните" действия на автора в правната и разумен смисъл от зачеването на автора.
Г-н Dobre се подчертае, че той е имал тежък живот и визуални (stigmatism) трудности. Когато по-млад господин Dobre w / изход успех се занимава с изучаването на подготовка ... явно г-н Dobre не е получил адекватна помощ за обучителни трудности или други тежки увреждания. Г-н Dobre е засвидетелствано симптоми на Дискалкулия / ADHD, които включват не-образовани опити за предотвратяване на прекратяване на съзнание и да се изтъкват много грозни деяния, извършени от големи групи от хора, които са извършени репутацията на г-н Dobre в смисъл, че тези лица може би повярвал себе си отговаря на условията за някои (не-специфично) чартиран богатство на основание, че те вярват, че могат да се ангажират всеки акт, защото самите те смята за допълнително антропоморфен. Г-н Dobre е забранен и удостоверява, че може да е имало умишлени действия на погрешна диагноза въз основа на репутацията на страните от публично достояние, публикуван от Комисията на гражданите относно правата на човека, които г-н Dobre се възползват от. Г-н Dobre вярва той се ползва от специфична употреба на физически лекарства без значителна съзнателно прекратяване медицина, както и че тази медицина се използва за примитивни цели.
 
Г-н Dobre е забранено и се ползва от услугите на разположение на хората с увреждания w / в ЕС или на друго място. Това може да не е измислен като хората с увреждания.
 
Аз насочи предварително, че "жилища" от моята напреднала директива е винаги лично [н. Dobre трябва винаги да бъде в контрола на жилищата си] и "независим", и където всяка форма на медицинско лечение е причинил вреда, както свидетелства от автора, че такива увреждания, причинени, или не също да се отбележи, от декларацията за принципите на този документ която и да е тежест и или тежест, изискващо изпълнимо компенсация, че уникално лечение от практиката на специализирана юрисдикция, където на законово вярвания на автора като здравето му не са накърнени от всяка противоречаща практикуване тялото факултет или университет или институция в разумен смисъл ,
 
Г-н Dobre насочва, че той не дава част от себе си, за медицински цели и не трябва да бъде помолен да направи това или това ще се тълкува като обидно ... Аз насочва, че в никакъв случай не са инжекционни лекарства, които се използват за себе си в случай на тялото на психичното здраве и в този случай поради прерогатив на под категорията на тази конституция, известна като напреднал директива. допълнително I насочва, че във всеки един момент, че трябва да бъде в контрола на собственото си имущество и финанси, както е описано в този документ. Г-н Dobre удостоверява, че е жертва на хакерски, воайорство, капсулиране, корупция документ, и допълнително учене увреждания, които абсолютно трябва да се отрази на свързаните с тях лица.
 
Аз ръководи "напреднали" право на упражняване на значителни "изпълнимо компенсации" и "средства" съгласно приложимите закони във всяка значима например, където съм бил нарушен фундаментално.
В случай, че г-н Dobre умре, той насочва, че той да бъде кремирано абсолютно, и пепелта транспортират до запустяло място в Европейския Алпите Когато той трябва да се разлагат с земята и тамян, използван, когато то може да е позволено. На церемонията трябва да бъде на английски език и основен език на страната w / в Алпите. Psalms на религиозен абсолютизъм и използването на значителни количества от тамян, за да се гарантира на естествения процес на тази воля са насочени. За предпочитане е, че кремацията да се направи в страната, където г-н Dobre трябва да композира. Полученият средства (каквото и да е в средствата на г-н Dobre) е насочена. (Предполага се, че Wizz Air се използва за достъпност, заедно с други средства. В тамян трябва да бъдат поставени в земята, където погребението е да се проведе. Изобилие от тамян трябва да се използва.
 
 
Александър Dobre